House of KIKI
  • Adres: Jutfaseweg 63 -66, Utrecht
  • Telefoon: 030-2881423
  • Fax: 030-2883694
  • E-mail: info@decorette-utrecht.nl

Verkoopstyling

 

Als je je huis te koop gaat zetten, wil je uiteraard dat je huis binnen afzienbare tijd voor een goede prijs verkocht wordt. Alleen een bosje bloemen en een geurende appeltaart werkt al lang niet meer. De eerste indruk van een woning is het allerbelangrijkste ''you have only one moment to make your first impression''. Decorette Woonatelier Utrecht maakt uw woning verkoopklaar. 

Onze verkoopstyliste werkt volgens het Hands-On concept. Dus geen ellenlange gesprekken en uitgebreide rapporten, maar direct aan de slag...De verkoopstyliste ziet direct de plus en minpunten van uw woning. Verder zal zij optimaal gebruik maken van het licht en de ruimte. Zij zal met minieme middelen het meest effectieve resultaat bereiken.

Decorette Utrecht kan naast het stylingadvies ook uw foto's verzorgen. Middels een sfeervolle fotopresentatie, kunnen potentiële kopers op internet of in een verkoopbrochure een goed beeld krijgen van de woning.

De verkoopstyliste van Decorette Utrecht is gecertificeerd en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten(CNVV). De verkoopstyliste heeft een opleiding gevolgd bij House of KIKI, marktleider op gebied van styling.

Voor verdere informatie en prijzen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.